Mobiele Bar

Herinner gisteren, Droom over morgen,

Geniet van vandaag

Gezellig Bedrijfsfeest

Een bedrijfsopening? Het zoveel jarig bestaan van het bedrijf? Een speciale gelegenheid? Yosecco kan daar een mooie aanvulling op zijn!

Liefdevolle Trouwerij

Jullie unieke moment met een glas bubbles. Sfeervolle setting om met familie en vrienden jullie speciale gelegenheid te delen. Niet alleen heel gezellig, maar de mobiele bar leent zich ook voor mooie fotomomenten. De bar kan in verschillende thema’s worden aangekleed.

Uniek Privefeest

Een mobiele bar is niet alleen voor grote evenementen of bedrijven. Heb je een oprit of een grote tuin, dan kan je mij ook voor privefeesten boeken.

Bruisende Evenementen

De mobiele bar is een mooie aanvulling op een Italiaanse festival, een jaarmarkt of andere evenementen.

Kwaliteit Prosecco

Ik serveer voornamelijk Prosecco, maar andere dranken kunnen ook. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde Prosecco, van de hoogste kwaliteit. Ik ga een aantal keer per jaar naar de Prosecco regio in Italie, om daar verschillende Prosecco’s te proeven en zelfs om de druiven te plukken.

Heerlijke Antipasti

YOSECCO neemt je graag mee op een reis, om van de smaken van de Prosecco regio te genieten, waarbij met zorg kwalitatief uitmuntende wijnen zijn geselecteerd. Door middel van een proeverij krijg je een goede indruk van de DIVERSITEIT en KWALITEIT, begeleid met natuurlijk wat ITALIAANSE HAPJES. De combinatie tussen de wijn en de hapjes is zorgvuldig samengesteld.